Apple Yeni Akıllı Saati ile iPad Air’i Tanıtacak!

Cupertino merkezli teknoloji devi Apple beyciğimin merakla beklenilen lansman günü nihayet geldi! Apple, bugün akşam saatlerinde yeni Apple Watch ve Touch ID desteğine sahip iPad Air modelini tanıtacak ve Apple Dünyam ekibi olarak hepsini sizlere anlık olarak aktaracağız.

Apple sızıntılarının neredeyse tamamını doğru bir şekilde anlayan ünlü kaynakçı Jon Prosser’e göre Apple, yeni Apple Watch ve iPad Air’i 8 Eylül’de bir basın bülteni aracılığıyla piyasaya sürmeye hazır.

“Kaynaklarım ve fikirleri asla değişmiyor”

Habercisi daha önce hem iPad Air’in hem de Apple Watch’un 7 Eylül haftasında piyasaya çıkacağını iddia etmişti. Jon Prosser, “Kaynaklarım değişmiyor veya fikirlerini değiştirmiyor” şeklindeki önceki iddialarına hala bağlı. Apple’ın Apple Watch ve iPad Air’i 8 Eylül saat 09:00 EST (13:00 GMT / 15:00 CET / 18:30 IST) itibarıyla piyasaya sürmesi bekleniyor.

apple watch
apple watch

Yeni Apple Watch geliyor!

Yeni Apple Watch, iPad Air ve iPhone 12 serisi de dahil olmak üzere Apple’ın yakında çıkacak yeni ürünlerinin çıkış tarihi hakkında birçok spekülasyon var.

Şirket kısa bir süre önce web sitesinde yeni nesil iPhone, yeni nesil Apple Watch ve daha fazlasını 10 Eylül’de tanıtmaya hazır olduğunu duyurdu, ancak birkaç dakika sonra web sitesinden gönderiyi kaldırarak insanların kafasını daha da karıştırdı. Neyse ki, ihbarcı Jon Prosser, çıkış tarihiyle ilgili tüm karışıklıkları çözmüş görünüyor.

iPhone 12, Ekim ayında aşamalı olarak tanıtılacak

iPhone 12 konsepti

Bu arada, yaklaşan iPhone 12, Ekim ayında sanal bir lansman etkinliğine sahip olacak. Bazı söylentiler, Apple’ın iPhone 12 serisini ilkinde iki 6.1 inçlik model ve ikincisinde de iki 6.7 ve 5.4 inçlik cihaz olacak şekilde iki aşamada piyasaya süreceğini öne sürüyor. Bununla birlikte, söylentileri bağımsız olarak doğrulayamayız.